Головна » 2011 » Вересень » 28 » Дмитро ІВАНОВ– голова обласного осередку НСПУ!
Дмитро ІВАНОВ– голова обласного осередку НСПУ!
21:44
У Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського відбулися звітно-виборні збори обласного осередку Національної Спілки письменників України.
Багаторічний голова обласного осередку НСПУ Станіслав РЕП’ЯХ за станом здовов’я змушений скласти з себе повноваження. Під час промови Станіслав Панасович підбив підсумки роботи обласної спілки, подякував літераторам за багаторічну співпрацю.
У свою чергу письменники мовили багато теплих слів на адресу багаторічного незмінного голови обласного письменницького осередку (Станіслав Реп’ях очолював чернігівських письменників з грудня 1976 року, з часу заснування обласного осередку). На зборах був присутній Голова НСПУ Володимир Олександрович ЯВОРІВСЬКИЙ. Також під час засідання в.о. начальника управління у справах преси та інформації ОДА Дмитро НИКОНЕНКО вручив Станіславу Реп’яху за дорученням подяку за багаторічну сумлінну працю на цьому посту від голови ОДА Володимира ХОМЕНКА.

Коли було поставлено на голосування кандидатуру нового голови чернігівського письменницького загалу, то значна більшість літераторів віддала перевагу відомому поету, лауреату багатьох літературних премії, і у т.ч. Національної ім. Т.Шевченка, редакторові газети «Гарт» Дмитру ІВАНОВУ. Його заступником обрано Ганну БАРАН.
Вітаємо Дмитра Йосиповича, й бажаємо йому та обласному осередку спілки письменників нових творчих звершень!



І.Коцюбинський



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 2296 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість