Головна » 2016 » Червень » 24 » Чарівні клаптики: у музеї М.Коцюбинського відкрилася виставка мистецьких робіт Тетяни Баженової
Чарівні клаптики: у музеї М.Коцюбинського відкрилася виставка мистецьких робіт Тетяни Баженової
17:27

 23 червня у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відкрилася виставка мистецьких робіт майстра художньої аплікації, Заслуженого майстра народної творчості, учасниці міжнародних та всеукраїнських виставок Тетяни Баженової «Чарівні клаптики».

Експозиція виставки складається з понад 50 робіт, виконаних майстринею у техніці клаптикового шиття та аплікації – печворк. Картини вражають різноманітністю тематики, оригінальним кольоровим рішенням, цікавим поєднанням матеріалів і текстур. Казкові сюжети, натюрморти, пейзажі створені з тканини, приваблюють погляди і дивують теплом і щирістю, якими майстриня наділяє їх під час виготовлення.

З відкриттям виставки пані Тетяну привітав перший заступник директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій ЧОДА Павло Веселов, який відмітив немалі творчі здобутки майстрині та вручив їй почесну відзнаку Департаменту з нагоди її нещодавнього ювілею. У свою чергу директор музею-заповідника М.Коцюбинського Ігор Коцюбинський побажав Тетяні Олексіївні успіхів і наснаги на нові творчі звершення.

Сама пані Тетяна розповіла гостям заходу про те, як стелився її шлях до творчості, та поділилася секретами створення своїх клаптикових шедеврів. Крім того, вона звернула увагу, що заледве не кожна з її композицій доповнена поетичними рядками, у яких авторка детальніше розкриває ідеї, втіленій у тій чи іншій картині.

Безліч привітань та щирих слів почула майстриня цього дня від поціновувачів її мистецького таланту. А куратор виставки, завідуюча відділом музею Олена Сазонова подякувала майстрині за чудові роботи та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Виставка мистецьких робіт Тетяни Баженової триватиме у музеї до 24 липня.

Вартість квитків:

  • дитячий – 3 грн;
  • студентський – 4 грн;
  • дорослий – 6 грн.

Телефони для довідок: (04622) 4-10-03; 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1152 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість