Головна » 2016 » Січень » 25 » 31 січня. Запрошуємо на майстер-класи від Олександри Дідович та Андрія Мікешина
31 січня. Запрошуємо на майстер-класи від Олександри Дідович та Андрія Мікешина
20:26

31 січня літературно-меморіальний музей-заповідник М. Коцюбинського запрошує дорослих і дітей відвідати майстер-класи від знаних чернігівських майстрів Олександри Дідович та Андрія Мікешина.

Роботи пані Олександри, виконані у різних техніках, неодноразово презентувалися на численних виставках в Чернігові та поза його межами. За понад 10 років у творчому доробку майстрині з’явилися декоративні пляшки, скриньки, вази, ляльки-мотанки, картини зі шкіри і тканини, гобелени, виконані у нетрадиційній техніці.

Саме у виготовленні такого нетрадиційного гобелену Олександра Іванівна і запропонує спробувати свої сили усім бажаючим на занятті, яке відбудеться цієї неділі у нашому музеї. До участі у майстер-класі запрошуються дорослі та діти середнього і старшого шкільного віку.

Приємна новина для тих, хто не зміг минулої неділі відвідати майстер-клас з ліплення глиняних свищиків від керівника студії гончарства Центру народних ремесел Андрія Мікешина. Цієї неділі пан Андрій знову проведе заняття для маленьких і дорослих гончариків та запропонує виготовити традиційні українські глиняні іграшки-свищики.

Попередній запис на участь у майстер-класах обов’язковий!

Початок майстер-класів о 12.00.

Вартість участі у майстер-класі:

  • дитячий – 20 грн;
  • дорослий – 40 грн.

Дізнатися більше та записатися на участь у майстер-класі можна за тел.:

(063) 393 72 18; (097) 704 65 74.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1247 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість