Головна » 2019 » Травень » 25 » 24 травня до музею-заповідника М.М.Коцюбинського завітав письменник Сергій Ткаченко
24 травня до музею-заповідника М.М.Коцюбинського завітав письменник Сергій Ткаченко
21:56

24 травня в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбулася творча зустріч із українським письменником зі США Сергієм Ткаченком. Під час зустрічі він охоче розповідав гостям про свої книги, а також ділився враженнями від перекладів класичних творів. Чимало запитань ставили письменникові відвідувачі щодо нинішньої ситуації в культурному житті, на які він влучно відповідав.

Сергій Ткаченко народився 13 травня 1951 року в селі Ново-Шепетичі Київської області. Дитячі та шкільні роки минули у Кіроворадській області. Письменник закінчив факультет романо-германської філології у Київському державному університеті імені Т.Г.Шевченка. Служив на флоті, працював викладачем у Київському інституті іноземних мов. Кандидат філологічних наук. Нині – співробітник Секретаріату ООН (Нью-Йорк). Сергій Ткаченко – автор багатьох наукових статей і публікацій з проблем шекспірології, перекладознавтсва, мистецтвознавства, біблієзнавтсва, політології та літературознавства, надрукованих у вітчизняних та іноземних виданнях.

Під час творчої зустрічі письменник Сергій Ткаченко всім охочим дарував свої книги з автографами. Кілька його книг відтепер зберігатиметься і у музейній бібліотеці. Дякуємо!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 689 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість