Головна » 2016 » Березень » 6 » 10 березня. Музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на музейну зустріч «Тарас Шевченко у моєму житті»
10 березня. Музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на музейну зустріч «Тарас Шевченко у моєму житті»
21:43

10 березня у літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбудеться музейна зустріч «Тарас Шевченко у моєму житті», приурочена до дня народження Великого Кобзаря.

Як відбувається свідоме знайомство з творам Т.Шевченка, котрі усі ми починаємо читати зі шкільної лави? Який слід ці твори лишають у серці і долі наших сучасників? На які думки і вчинки надихають пророчі Тарасові слова? Традиційно ми сприймаємо Тараса Григоровича як генія: поет, письменник, художник і академік Імператорської академії мистецтв, громадський діяч. А в якій з граней його таланту ми знаходимо свого справжнього Шевченка, суголосного з нашими думками і переживаннями?

Питань багато, але тим цікавіше дізнатися відповіді. І саме про свого Т.Шевченка розкажуть гості музейної зустрічі. Звичайно ж, не обійдеться і без невмирущого і завжди актуального поетичного слова видатного поета-пророка української нації.

Початок зустрічі о 14.00.

Вхід вільний.

Ласкаво просимо до музею!

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03; 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1210 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість